Диана Димитрова към Терзийски: Калине, ти си лъжец, няма да ти простя! / СНИМКИ”

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.

Актрисата Диана Димитрова, която уж обеща да не коментира повече собствената си личност и казуса около побоя от все още официално неназован от нея колега, не се стърпя и пак се включи с коментар във фейсбук. Този път тя коментира мненията по неин адрес на бившия си любовник писателя психиатър Калин Терзийски и на криминалния психолог Тодор Тодоров.

 

”Мълчанието е злато”- казва народът и ”Преклонена глава, сабя не я сече”. Мисля си да, но май зависи от ситуацията. Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран ”от кол и въже”, тръгва да си прави реклама, без дори да няма нищо общо с разследването. Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му…”, казва Диана очевидно по адрес на Тодоров.

 

“Писателят Калин Терзийски тръгва и той за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка.

2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy – Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми.

 

Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен. Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора. Аз съм изцяло консервативна в любовен план, но не съм конформист в житейски.

И до днес вярвам силно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.

Идват светли празници, опитайте се да преглътнете поне малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви. Оставете истинските представители на закона, да си свършат работата”, съветва актрисата.

 

Преди дни Калин Терзийски, призна, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет с кръв. Той с изумление установил, че ръждиво-кафяво-червената боя върху листа с неговия образ, който тя му връчила в плик, е всъщност кръв.

 

Терзийски е посветил цял роман на романа си с красивата актриса. В “Любовта на 45-годишния мъж”, чието действие се развива през 2012-а, той описва страстта си към съвсем младата тогава студентка от НАТФИЗ, нашумяла наскоро не само с ролите си, но и с разтърсващото си признание, че е била бита от свой колега. Жокерите, които Диана Димитрова даде през последните две седмици насочват към Юлиан Вергов.

 

По думите на Калин Терзийски двамата се запознават на премиерата на негова пиеса, но преди това начинаещата актриса му изпраща покана за приятелство във фейсбук, с която поласкава мъжкото му и творческо его.

“Бях влюбен като куче в нея”, сподели известният белетрист. Той обаче уточни, че “Диана има брутален характер”, което ни най-малко не оправдава насилието над нея. “Тя е подложена и на психически тормоз след изповедта си”, смята Калин Терзийски. В “Любовта на 45-годишния мъж” писателят описва и как преподавател на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал само като я зърне в коридора.

 

Според психолога Тодор Тодоров пък Диана Димитрова има склонност да преекспонира, което ясно личи от вербалните ѝ и невербални прийоми, с които актрисата си служи, а те по никакъв начин не си кореспондират – ясен признак, че даден човек не говори истината.

 

“Когато един човек не отговаря директно на въпросите, а използва препратки, отговаря на въпроси, които на практика не си му задал, това много често е индикатор, че той прикрива значима информация”, допълва още специалистът.

 

Източник: lupa

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.