0

Джаферович си се превърна в истинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от любимите лица на повечето родни брандове и сме ги виждали да рекламират какво ли не, пише vbox7.com.

Но семейството (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита само на спонсорирани публикации. Двамата са създали бизнеси, от които също печелят. Ето някои от тях:

БАР

Миналите две години бяха тежки за заведенията, но това не попречи на фамилия Джаферович да отворят бар в центъра на София. Явно това е било дълго обмислян проект, тъй като по всичко личи, че той е успешен.

Фитнес зали

Ваня Джаферович е съсобственик на модерни фитнес зали в сърцето на София. И тук можем да кажем, че става въпрос за добре измислени проекти, тъй като тези фитнеси не са класически, а предлагат иновативни групови тренировки. Нещо, което съдейки по интереса към тях, върви доста.

Собствен бранд продукти

Сравнително наскоро Евгения Джаферович, която е и гримьор по професия, стартира свое собствено бизнес начинание. Тя предлага четки за грим, а съдейки по отзивите на други инфлуенсърки, си струват доста.

Козметичен салон

Ваня е съсобственик на фитнесите, а Евгения – на вървежно студио за красота. Локацията му е супер, а цените – не твърде високи.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *