0

Бившата Мис България Антония Петрова – Батинкова определено си живее живота и можем само благородно да й завиждаме. След множество перипети в любовта, тя най-накрая намери щастието при Ивайло Батинков и двамата изглеждат като идеалното семейство.

 

В последните дни на отминаващата си 2022 година тя се похвали в социалните мрежи, че семейството се е сдобило с нова вила в Пирин, където ще прекарат предстоящите празници с двете им деца.

 

Вилата се намира в един от любимите комплекси на родния елит, където много звезди вече си купиха собствен имот. Къщата има собствено име, което идва от първите букви в имената на членовете на семейството, както и герб.

„Нашата Вила АбиИ: Антония, Благовест, Ивайло-син и Ивайло! Гербът на къщата, и самата тя с изглед към природния феномен – Стъпалата (Събиците) на Пирин и нашето семейство Батинкови, вплетено в него!”, написа Антония под снимките на вилата, които сподели с последователите си,

 

Тя е показала и снимки на дневната, от които става ясно, че жилището е луксозно обзаведено, а стилът пасва идеално на местоположението в планината – камък, дърво, топли цветове, камина и тук-там – тъмно синьо, за да разнообрази цветовата гама.

 

След като направиха сефтето на новия дом, цялото семейство се отправи в къщата на свекървата на Антония, от където също видяхме много снимки.

/p>

„В нашето семейство, в къщата на свекърва ми, дядо Коледа тази година подрани!

 

Тати Ивайло се преоблече традиционно, като добрия дядо, който носи подаръци и зарадва Бест, Ив и братовчедите! На празничната трапеза се събрахме заедно с всички баби и дядовци, лели и чичовци… цялото семейство и всички поколения посрещнахме дядо Коледа (Тати Иво)! Става все по-трудно Бест да не го познае и тази година за дядо ни Коледа измислихме специален маршрут и инкогнито организация… беше много забавно! Колко е хубаво да имаш деца“, споделя емоциите си Антония, която изненада всички колко всеотдайна майка може да бъде.

 

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *