Някой разбра ли къде беше и как оцеля Сашко / СНИМКИ

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди спасителите на Сашко от Перник, а с този жест службите сложиха точка на случая. Някой обаче разбра ли къде е бил Сашко и как оцеля толко време в студа по лека връхна дрешка и без храна?

 

“Случаят със Сашко е приключен”, каза гордо Демерджиев по време на награждаването. А всъщност за какво бяха тези награди, кой какво направи, кой прибра Сашко за толко време, докато медиите изпадаха в истерия по казуса.

 

Сашко, който е аутист, изчезна на 11 ноември и бе в неизвестност девет дни, леко облечен в големите студове тогава. Момчето се загуби в гората над Профилакториума по време на разходка с баща си. Осем нощи Сашко оцеля сам в гората, а полиция и доброволци от цялата страна се включиха в издирването му и не се отказаха до последния ден, но не го намериха докато бащата обяви награда от 100 000 лева да му върнат сина.

 

Почти обезверени, че момчето може да е вече живо, на деветия ден доброволци от клуба по парапланеризъм откриват момчето в дере. Мокър, премръзнал, изтощен, но жив!

Никой не каза как така крехкото дете остана живо толко време, мълчеше и Сашко, който по принцип може да говори и да разкаже цялата истина. Такива чудеса не сме гледали и по приключенските екшъни.

 

Свърши ли си МВР работата и защо този път нарушиха традицията си – в пресконференция да разкажат всички подробности с отговори, които все още интересуват обществото ни, когато се касае за изчезнало дете.

 

Сашко от Перник се появи дни след като баща му обяви голямата парична награда, някой получи ли я? Видяхме грамоти, но все пак кой спаси детето? Не е МВР, не е баща му, Сашко сам ли се пребори с всичко и защо детето не разкаже тези премеждия?

Свързано ли е “изчезването” с бизнеса на баща му и как така майката на детето изобщо не се прибра в България, когато рожбата й беше в неизвестност.

 

Ако не бъдат обявени всичките истини за случая “Сашко от Перник”, утре може да имаме “Пешо от Благоевград”. Нека се назоват виновните и да понесат вината си, вместо да изкарват детето герой и да се крият зад едно хлапе, което няма как да не е жертва в цялата тази ситуация.

Сашко е бил на топло, Сашко се е хранил, остава само вместо да обявяваме случая за приключен, да изкараме цялата истина къде е било детето!

 

Източник: lupa

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.