0

Черната Златка се осмели да покаже как държи за ръка любимия си.

 

Силиконката се премести от родния Бургас и заживя в София заради новия си. Тя упорито крие лицето и самоличността му, но показа татуировките и дланта му.

„Уикенд“ забеляза, че на безименния пръст на мъжа се мъдри венчална халка, а последователите на брюнетката веднага се запитаха дали любимият й отново не е женен мъж.

 

Припомняме, че бащата на сина на плеймейтката – Мирослав, имаше жена и дете, когато се залюби с Димитрова. В последствие Миро се разведе заради изкусителката, но двамата изкараха заедно около година след раждането на наследника й и приключиха отношенията си.

 

Атлетичната брюнетка даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди отново да се впусне в романтични отношения. Тя преживя не една или две любовни несполуки в миналото, но този път била обнадеждена, че ще й потръгне в личния живот.

 

До преди няколко месеца красавицата от Бургас имаше връзка със заможен адвокат, но съдейки по татусите на любимия й, най-вероятно актуалният й мъж вече не е юристът, защото едва ли човек с такава професия би се нашарил като бургаска батка.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *