0

Бременна ли е отново Жени Джаферович или просто след излизането от „Игри на волята“ му е отпуснала заслужено края. Както е известно безразборното хранене може да доведе до различни проблеми. Но дали в случая с жената на Ваня Джаферович говорим за проблем, много скоро предстои да разберем.

 

Наскоро Жени Джаферович се появи на премиерата на книгата за здравословно хранене на Славена Вътова и явно тайно се надява четивото да й помогне по-бързо да влезе в предишната си топ форма.

 

По време на събитието направи впечатление, че Жени не свали широкото си палто през цялото време, очевидно, за да скрие тялото си, но не й се получи.

И под палтото ясно се очертават едрите й форми, които са двойно по-големи от предишните, отбелязаха потребители. Самото лице на Евгения Джаферович е станало доста по-кръгло и бузесто, затова и някои решиха, че може да зарадва Ваня и отрочетата им с ново братче или пък сестриче.

 

Твърде вероятно е обаче, този ефект да е следствие от много застояване около празничната трапеза.

 

Припомняме, че хората не спираха да я плюят и обвиняват в егоизъм, да я наричат надута и високомерна, и какво ли още не. Това не би понесло нормално на никого, а пълнеенето от стрес е едно от най-честите неща.

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *