0

Снимки от среднощната заря и посрещането на Нова година никнат като гъби в социалните мрежи. По традиция част от тях са от планината Витоша, където много хора се качват, за да се насладят на гледката на нощна София.

 

Спиращо дъха 18-секундно среднощно виддео от София показа от въздуха как столицата буквално избухва в 00.00 ч. Някои късметлии са имали шанса да наблюдават това зрелище от високо.

Един от тях публикува кадър от планината, в който се виждат светлините на града. „Някъде на Витоша! Ч.Н. 2023 г.“, написа той.

 

Снимката предизвика небивал интерес, но не заради красивата гледка, а заради един мистериозен силует. В гората, между камерата и светлините на града, се вижда странна сянка. Тя наподобява човешка фигура, но с твърде голяма глава, заради което много хора смятат, че може да е извънземно.

 

Оставяме на вашата преценка за какво става въпрос. И все пак не забравяйте, че в нощта на 1 януари съвсем не са малко тези българи, които тотално губят човешкия си облик, макар да не са извънземни.

 

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *