0

Александра Фейгин определено знае какво е да даваш всичко от себе си, за да бъдеш №1. Олимпийската ни спортистка сподели в Instagram, че се калява редовно, за да бъде винаги в топ форма, пише vbox7.com.

Спортът я е научил на много, тренировките дават, но и понякаго вземат доста. Националната състезателка по фигурно пързаляне винаги се подготвя внимателно преди тренировка или състезание, а облеклото е от съществено значение.

Колкото по-топло, толкова по-добре. В същото време Фейгин сподели в Instagram, че и не може да бъде твърде навлечена, защото трябва да се чувства удобно, за да изпълнява всички движения красиво и грациозно. Вероятно доста хора не знаят, но след само 10-15 минути тренировки, краката на състезателите по фигурно пързаляне измръзват.

„След 10-тата минута краката ми вече са замръзнали и изтръпнали. Остават 50 мин. от тренировката, на която карам с изтръпнали пръсти на краката“, пише Фейгин към сторито тук:

Иначе изтеклата 2022 г. бе доста успешна за Фейгин. „За мен годината беше най-уникалната, защото изпълних най-голямата мечта от детството ми, а именно да участвам на Олимпийските игри и да представям България“, сподели фигуристката.

Тя коментира и участието си в предаването „Игри на волята“. „В „Игри на волята“ се чувствах като едно дете, което там се роди и започва нов живот, осъзнава колко е сложен светът и жесток. Научих си урока – да не се доверявам толкова лесно на хората, да преценявам всяка една ситуация, да мисля занапред, да не вярвам на всеки един човек, че ще ми мисли доброто“, призна Александра Фейгин, която успя и да открие първата си голяма любов именно в шоуто.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *