0

Помните ли малкото, талантливо и супер чаровно момиченце Тереза Тодорова, която беше и първото дете-звезда в предаването на Слави Трифонов?! Да, вярно е, че оттогава минаха доста години и доста вода изтече. Тереза порасна, а с нея и тези, които я „наследиха“ в шоуто – Крисия Тодорова и малкият господин Андреев.

Темата днес обаче е за момиченцето от Русе, което продължава да се занимава с пеене и музика, но…

изглежда коренно различно от преди. Нормално – Тереза расте и се променя, но докато Крисия си е почти същата, то Тереза се е превърнала в истинска изкусителка.

 

Феновете й не можаха да я познаят на снимките – с тежкия грим, провокативните пози на тялото и разбира се, използването на фотошоп, с който Терезка си е направила талийката като на осичка на последните фотоси.

 

Явно вече порасналата госпожица я тресат хормоните и мисли не само за пеене и кариера, но и за любов. Разбира се, не се е показвала още с гадже, но предвид, че е пълнолетна, сме сигурни, че или вече има такова, или съвсем скоро ще се сдобие.

„Дано само да не се наджука и да не стане редовата кифла като останалите и като колежката си Даниела Пирянкова – Данна. Добре, че Терезка е в Лондон“, коментират в нета.

Източник : sosnovini.com


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *