0

Скоро ще започне излъчването на втория сезон на „Ергенът“, където мускулягата Виктор Стоянов ще бъде сменен от пианиста Евгени Генчев. И първичното ще отстъпи, за да даде път на културата и възпитанието – е, поне така се надяваме…

Сценаристите обаче са направили безумен подбор като сред участничките и тази година няма да липсват лековати кифли, бръмчалки и чалгарки. Какво ли общо имат те с Генчев… ами нищо, но трябва да направят цирка.

Главна роля в последния май е дадена на фолкаджийката Джия. Певачката изобщо не успя да се нареди сред вървежните и хитови чалга изпълнителки, затова разчита на петте минути слава във формата. И със сигурност ще се бори за нея с двете си кълба силикон и разюздано поведение.

Отсега обаче е ясно, че Евгени Генчев ще й бие такъв мощен шут, че свят ще й се завърти. Новият Ерген и за миг няма да се поколебае дали я харесва, защото тя ще е последното момиче, което да хване и задържи вниманието му.

А и вече сме разбрали, че Генчев наистина се влюбва лудо и си тръгва от предаването с предложение за брак, което избраницата му приема. Коя е тя ли?! Знаем, но още малко ще ви държим в напрежение…


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *