0

ММА боецът Георги Валентинов, който е сред участниците в новия сезон на Survivor, даде пространно интервю, в което говори за влизането си в приключенското риалити.

 

В него той говори за отношенията си с Благой Георгиев и Златка Райкова и расисткия скандал между България и Англия от октомври 2019 г., заради който професионалната му кариера беше прекратена. „Обадиха ми се от bTV и ми предложиха да взема участие в едно ново предизвикателство за мен.“, започва разказа си Валентинов, споменавайки и голямата пауза, която настъпи в живота му, след канселирането на договора му с промоутърската организация Bellator и обвиненията в расизъм.

 

„Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен“, казва Валентинов в интервюто в предаването „Спортна джунгла“ за Sportal.

 

Запитан дали по време на преговорите за участието си е знаел, че Благой Георгиев също ще се включи в Survivor, Валентинов шеговито отговаря: „Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не – все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът – не.“

 

Разбира се, разговорът стига и до Златка Райкова, която бе приятелка на Георги Валентинов и той дори ѝ предложи брак на сцената на „Като две капки вода“, а по-късно започна романс именно с Благой Георгиев. „Това беше преди 100 години, не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си.“

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *