0

До началото на втория сезон на едно от най-гледаните риалитита в България „Ергенът“ остават малко повече от две седмици.

В социалната мрежа обаче се появи брутално видео, в което се вижда как участнички са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват.

На тях естествено може да бъде забелязан и Евгени Генчев. Той сякаш наистина среща любовта сред охолството в Бодрум и в лицето на една участничка. От кадрите става ясно, че той дори й казва думите „обичам те“.

Естествено сезонът ще завърши с предложение за брак, каквато си е и традицията в риалитито. Преди обаче да се стигне до него, зрителите ще станат свидетели на куп скандали.

Това, както вече ви казахме, личи от последния трейлър, анонсиращ риалитито. В него се чува синхрон на Генчев, котйо споделя, че търси любовта и жената на своя живот.

Тогава започват реплики на участнички, които признават колко много са хлътнали по ергена и с това, хубавото във видеото почти приключва.

Започват кадри на скандали, а едно от момичетата буквално проплаква „разкостиха ме“.

В крайна сметка видеото завършва с тайнствени думи за любов на Генчев, кадри с майка му, която възкликва „Ама ти си влюбен“ и предложение за брак с приказен пръстен.

Ето и видеото:


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *