0

Владимир Карамазов най-после коментира новината, че няма да води новия седми сезон на „Сървайвър“. Той бе заменен от Ваня Джаферович. Актьорът бе лице на риалитито за търсачи на силни усещания през последните му пет издания – от 2007 г. насам. В тях то бе продуцирано от компанията на Евтим Милошев DreamTeam Productions“.

Сега обаче има нови продуценти – турската Acun Medya, стояща зад този формат в южната ни съседка от 2005 г. насам. Оттам са преценили да заложат на победителя от сезон 5 и бивш футболист Ваня Джаферович, вместо на утвърдения от 15 г. досега Карамазов. Много зрители дори скочиха срещу продуцентите заради решението им. Стартът на сезон 7 по БТВ е на 18 февруари от 20 ч.

Актьорът публикува коментар на официалната си фейсбук страница, като го помести и под пост на самото риалити. Ето какво пише той:

„Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас феновете. Но всичко си има своя край.

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър. Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми в който съм.

Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко което съм преживял около това риалити шоу са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригинала на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити. Всеки път когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *