0

Вече ви представихме участниците в новия сезон на най-приключенското риалити – Survivor. Стана ясно и, че излъчването на епизодите почти ще съвпада с реалното време, в което се случва действието в тях. Последната изненада бе, че водещ на формата няма да е Владо Карамазов, а Ваня Джаферович.

Тази новина остави зрителите със смесени чувства, тъй като мнозина се притесниха, че бившият участник не е особено подготвен за тази роля.


Ваня Джаферович, като участник в Сървайвър – той успя, да излезе като победител от сезона си.

Това накара Джаферович да напише емоционален пост в социалната мрежа, който гласи:

„Сървайвър е неизменна част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени каза, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.

Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и никога не те пуска, пък аз извървях и доста дълъг път.

От участник, победител, през водещ на дигиталните епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ момент, в който вече съм водещ.

Държа да благодаря на БТВ, че ми гласува доверие, на семейството ми, че ме подкрепи и продължава да ме подкрепя, също и на феновете на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкова години.

А аз? Мога да ви обещая, че като типичен футболист „ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод“ в новата роля на водещ. И ще го правя с много, много любов и отдаденост. Честно!

Очаква ни доста по-различен сезон от всичките досега – истинско риалити в реално време, в което и самите зрители ще взимат фундаментални решения.

90 дни, 20 души и само един победител!

И аз, де.

Survivor BG, 18-ти февруари, бТВ!“

Припомняме Ви, че преди няколко дни своята теория и истина публикува ѝ Владо Карамазов.


Джаферович на плажа пред океана с усмивка на лице, кадър от участието преди години.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *