0

Един от водещите на хитовото шоу „Като две капки вода“ се разрида в национален ефир малко преди края първия епизод от поредица, която ще ни представи три благотворителни вечери. Вчерашната тема бе насилието над деца. Дуето от известни личности и талантливи деца, представяха своите изпълнения, а след тя приканваха зрителите, да гласуват с смс, като сумата от тях отива директно за благотворителност.

След изприказваните думи на сцената през целия епизод Герасим Георгиев – Геро, не успя, да се сдържи и в един момент сълзи потекоха от очите му и той побърза, да се скрие зад купа от участници, които бяха повикани на сцената. Няколо секунди дори се чуваше, как Геро изразява чувствата си преди продукцията, да спре микрофона му.


Герасим Георгиев – Геро заедно с Краси Радков, двамата са приятели в живота и дуо на сцената.

Зрители пишат след шоуто в социалните мрежи, че и те са се разплакали, когато са видяли искрената реакция на Герасим Георгив – Геро и го поздравяват, че не се срамува, да изразява чувствата си.

Благотворителните епизоди на „Като две капки вода“ продължават, а интересното е, че освен Димитър Рачков и Геро има и ще един водещ, това е прекрасната Ани Салич, която внася баланс между смешките, които пускат двамата актьори.


Герасим Георгиев – Геро заедно със своят добър приятел Йонислав Йотов – Тото от група СкандаУ.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *