0

Малко бебе носи знака на любовта на телцето си. Джорджия, която е родена на 22 февруари 2022 година, има бенка, която е с формата на сърце. А за да се види не е необходимо набито око.

Нейните родители споделят, че били изключително изненадани от символа, с който се появила дъщеричката им. Семейство Уелш живеят в Стоук на Трент, Великобритания.

 

Те открили необичайния знак на коремчето на Джорджия малко след като се родила. Тогава медиците им казали, че с времето “сърчицето” ще изчезна. Само след седмица младата дама ще празнува първия си рожден ден, но още носи необичайния знак.

 

“Знаехме, че очакваме момиче, а медиците останаха изненадани, когато видяха червеното родилно петно. Когато се роди беше по-малко, но с перфекна форма”, разказва майката на детето.

Малката Джорджия растяла, а с нея и сърчицето на корема ѝ. “Докторите мислеха, че ще избледнее, но досега не се е случило”, допълва Уелш.

 

Родилните петна са пигментни петна по кожата, които се появяват с раждането или скоро след това. Те се срещат изключително често, като рядко изискват медицинска намеса. Някои от тях се лекуват, ако съществува риск за здравето.

“Обожаваме нашето февруарско момиченце и нейния уникален беблег на любовта”, заключават родителите на Джорджия.

 

 

 

Източник: glasnews


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *