0

Чаровната Мария Андонова напуснала БНТ, за да работи в сферата на човешките ресурси.

Това разкри пред „България Днес“ бившата водеща на „100% будни“. Изненадващо за мнозина асеновградчанката освободи стола до Стефан Щерев в популярното предаване по националната телевизия.

 

„Толкова много хора ми се обадиха. Дори се пошегувах, че вече съм станала известна“, казва със смях Андонова.

„След 20 години за мен дойде моментът, в който да се развивам в друга посока. Отправила съм се към частния сектор. Преминавам през обучение за управление на екипи с насоченост към човешките ресурси. Тръгвам в нова посока“, обясни приказливата красавица.

 

Андонова решила, че й е време да излезе от зоната си на комфорт и да пробва други умения.

„Просто влязох в една рутина, чрез която придобих спокойствие и увереност. Станах стабилна, което ми позволява да реагирам адекватно в различни непредвидени ситуации.

Решението да напусна не бе взето от вчера за днес, бе взето с разум, а не емоционално. Това решение растеше доста време в мен. Много дълго и много добре го обмислях и се чувствам съвсем готова, стимулирана и заредена с много любопитство“, казва още ексводещата.

 

Мария е изпратена подобаващо от колегите си, тя вдига щур купон с тях и в дома си.

„Не очаквах чак толкова изненади и бях шокирана. Не знам дали досега съм се чувствала толкова неуверена в ефир и незнаеща какво се случва и какво ще се случи“, разказва още Андонова.

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *