0

Къци Вапцаров никога не се е притеснявал от годините си, както всъщност са много родни популярни личности. Напротив! Тв водещият дори наскоро показа директно какъв отпечатък и промени има по лицето си от развоя на времето.

 

И в случая говорим не за 1-2 години разлика, а за цели 30! Любопитното тук е, че въпреки различната година на двете снимки, шоуменът си е почти един и същ, най-вече с показалеца, който показва.

 

И ако мнозина ще направят всичко възможно, за да скрият всяка бръчица и промяна през годините, то за Къци е видно, че това е даже повод за усмивка.

“30 години разлика! Пръстът не е мръднал хахаха”, пише с усмивка Къци под фотоса, който веднага привока погледите и вниманието на последователите му в социалните мрежи, които веднага побързаха да потвърдят думите му в коментарите си.

 

Е, в духа на хумора, който излъчва от снимката той, се намериха и такива, които му отвръщат със закачка в реакциите си. “А кръстът?”, пита го негов виртуален приятел, а Къци Вапцаров отвръща с категоричното: “Работи”. А малко след това в отговор на друг коментар, тв водещият си признава, че “..на младини бях по-мръднал”.

 

 

 

Източник: Блиц


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *