0

Българското фигурно пързаляне в момента няма по-голяма звезда от Александра Фейгин. Тя очарова зрителите не само на леда, но и се превърна във всеобща любимка в последния сезон на шоуто „Игри на волята“, пише Vihrogon.bg.

Чаровната състезателка и треньорите ѝ се възмутиха до краен предел от условията, в които се провежда държавното първенство на фигуристите в Зимния дворец. Това, което е непоносимо, е студът на пързалката, разказа Фейгин пред Нова телевизия.

„Играя с пет горнища, чувствам се като бяла мечка, не мога да се движа“, разказа състезателката.

Тя обясни, че в тази обстановка има голяма опасност да се контузи. По тази причина след първия ден на държавното първенство тя се е отказала от участие, за да се запази за световното първенство, което предстои за олимпийската ни фигуристка.

Собствениците на Зимния дворец на спорта на практика признават, че имат проблем с отоплението на пързалката. Те обаче обясняват, че вече са успели на вдигнат температурата на 50%, а скоро ще бъде и напълно отоплена. Не е ясно защо това става след началото на първенството ни и то едва след като най-голямата ни звезда в този спор е вдигнала шум по темата и е напуснала демонстративно състезанието.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *