0

Само тузари могат да си позволят толкова скъпа кола – Мая Илиева, Баневи, Гущерови и други

Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца на бежанци отскоро е горд собственик на последен модел майбах. Цената на возилото с всичките му включени екстри е около 400 000-500 000 лева, коментират запознати. В автомобила има всичко, за което човек може да мечтае. Лимузината е с два цвята – черно и бяло. Изработена е по поръчка, специално за ямболския бизнесмен. В купето всичко е в бяла кожа.

 

Динко тъне в лукс

Динко тъне в лукс

 

Динко е голям любител на скъпите возила. В автопарка му има редица тузарски автомобили, но майбахът е черешката на тортата. Вълев, който през миналата година пострада тежко, веднага се похвали с новата придобивка. Той брои и немалка сума, за да смени номера на скъпоструващия звяр. Динко избира да няма цифри на него, а залага на еднакви букви. Повечето от колите на бившия брадър също са с такива номера.

 

Ето за тази кола Ловеца на бежанци плаща близо половин милион лева

Ето за тази кола Ловеца на бежанци плаща близо половин милион лева

 

С покупката на майбаха Вълев влиза в елитния клуб на българите, каращи една от най-скъпите коли в света. С него са баровци като Мая Илиева, семействата Баневи и Гущерови, както и фолкидолът Азис.

 

Азис току-що е паркирал скъпата кола

Азис току-що е паркирал скъпата кола

 

Вдовицата на Георги Илиев преди години бе засечена от папараците на вестника с лъскав майбах. За него Илиева брои около 500 000 лева.

И Мая Илиева притежава тузарската лимузина

И Мая Илиева притежава тузарската лимузина

 

Олигархичното семейство Николай и Евгения Баневи също са почитатели на най-високия клас коли, както и на лукса, който те предлагат. Двойката редовно се придвижваше с баровското возило из центъра на София.

Бизнесменът Християн Гущеров също е от богаташите, които шофират майбах. Милионерският наследник, който е женен за моделката Светлана Василева, от години паркира луксозното возило в гаража си. Преди месеци обаче младият бизнесмен Гущеров потроши скъпарската кола, след като катастрофира. Той се блъсна в автобус на градския транспорт в София.

 

Светлана също кара майбаха на съпруга си Християн Гущеров

Светлана също кара майбаха на съпруга си Християн Гущеров

 

Ромският славей Азис също е в отбора на тези, които могат да си позволят немското возило. Кралят на попфолка още преди години се изфука, че си е купил майбах. В лимузината си Васко често се изляга и си подремва, докато се прибира от участия в малките часове на нощта. Костинбродският славей се е изтръскал с повече от 400 000 лева за поръчковата кола.

 

Източник: bgdnes


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *