0

Моля помотнете на Георги да продължи лечението си. С този апел читател на Varna24.bg се обърна към медията ни. Ето какво още пише той в съобщението си до нас, публикуваме го без редакторска намеса:

Георги Колеолов е на 45 години от Русе, любящ съпруг, баща на две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав.

През 2021 г живота им се преобръща, след като поставят диагноза на Георги – мозъчен тумор. След двумесечен курс на химио- и лъчетерапия в България, състоянието на Георги драстично се влошава и лекарите тук подготвят семейството за най-страшното – две седмици до месец живот.

Семейството не се примирява и търси специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс, правят необходимите изследвания на генетичната мутация на тумора и започват лечение – таргетна терапия. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице. Георги отново говори, движи се с помощта на рехабилитация, метастазите се смаляват. Вече 10 месеца не се уморяват да се борят.

Пенсионери, чистете съдовете си! На ден излизат 2кг кръвни съсиреци, ако правиш…

Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни.

Моля Ви, ако можете, помогнете на Георги и на семейството му, за да са отново заедно! В момента има текущи задължения и фактури, за следващите месеци са необходими поне 200,000 лева. Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат окончателна победа над тумора.

За да продължи лечението на Георги, близките му вече разчитат само на парични дарения.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарение на следната банкова сметка:

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка /Юробанк България АД/

IBAN: BG84BPBI79214040909702

BIC: BPBIBGSF

или чрез платформата

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR076kjQwrXesPXeXa9Qe8QKYrMvP9gmh_U9FngSFKhueGLjhHYO_28022U


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *