0

Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха смразяващи подробности за смъртта на майка им Венета. Припомняме, че в края на месец октомври 2022 година жената сложи край на живота си. Оказва се, че зад това решение се крие междусъседски спор. Сестрите говорят в ефира на bTV за проблемите, които са съсипали живота на майка им, а и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а според тях виновникът е един.

 

Веси и Ваня решават да дадат гласност на проблемите с техния съсед – г-н Елкин, защото той преобръща живота им.

Двете разказват, че Венета и съседите й на втория етаж имат спор с техния съсед, който е закупил част от парцела до тях и направил магазин. Започнали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се прекрати. По-късно подала и жалби в полицията, които пък ядосали и разгневили собственика на имота.

 

„Нашата мама не е сред нас, светла й памет. Тя беше жертва на психологическо насилие от съседски спор. Ние не искаме да продължаваме тази война, тя не е нашата“, заявиха сестрите.

„Майка ни беше страшно дисциплинирана жена, много отговорна. За нея семейството беше на първо място – да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общност във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го потвърди всеки клиент. Срещата на трудност и неадекватната и неработеща система я сломи. Затова решихме да говорим“, допълват още те.

 

Съседът сложил метална врата с ключ и дал такъв на съседите на Венета, но им забранил да пускат Венета и нейното семейство.

„През последните два месеца рухна и вече имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасен психически тормоз – поставяха умрели животни във въздуховода, за да мирише и да напомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била заплашена и физически, тя има извадено медицинско, че е била стискана за гушата“, казват Ваня и Весела.

 

„Решихме да дадем фризьорския салон под наем и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на имота, а на нас не ни се осигурява достъп“, казват сестрите, които разкриват, че спорът със съседът продължава и след смъртта на тяхната майка.

„Г-жа Бонева подаде жалба в полицията и тогава се започна с поставянето на огради. Беше й взел и телефона, тъй като тя правела снимки. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той сложи метална врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем такъв на Венета и неговото семейство.

 

Сложи камери, за да следи дали тя ще минава през вратата. Доколкото знам, той е работил в съдебната система, синът му е прокурор и виждаме липса на справедливост. Който има повече връзки, той печели. След заплахите тя споделяше, че е загубила вяра в институциите и се чувства безсилна. Това не й се отрази добре“, споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на недоброжелателния съсед.

 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били силно притеснени и починали за кратък период от време, а самата тя отключила онкологично заболяване.

Съседът Илия Елкин е отказал да направи коментар за медията, тъй като в момента текат още две дела. Но пък заяви, че майката на Веси Бонева е имала психически проблеми. Веси Бонева и Ваня искат справедливост. Певицата отправи в ефир апел за мир, спокойствие и разбирателство.

 

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *