0

Притежателката на най-големите устни в света възнамерява отново да ги увеличи, защото искала да прилича още повече на кукла Братц, според Daily Mail. Феновете й обаче се опасяват, че устните й може просто да се спукат.

 

Андреа Иванова започна да променя външния си вид още през 2018 г. За да постигне пълна прилика с куклите Bratz, момичето започна да инжектира пълнители в устните, брадичката и линията на челюстта. Наскоро тя сподели, че е похарчила около хиляда и половина долара за „скулптурна“ брадичка и сега се надява да постави нов рекорд.

 

Момичето с най-големите устни в света верояно няма да спре с корекциите и заговори за желанието си отново да увеличи джуките си. Феновете се опасяват, че това може да доведе до необратими последици, тъй като устните на момичето вече изглеждат така, сякаш могат да се спукат всеки момент.

 

„Искам да увелича още повече устните си и ще продължа да ги инжектирам, за да ги направя още по-плътни. Все още не са достатъчно големи, възнамерявам да инжектирам филъра всеки месец. Не ме интересува мнението на коментаторите, имам собствен вкус и собствени виждания за стандартите за красота и ясно ги следвам“, казва Андреа.

Андреа споменава, че няколко клиники са й отказали процедурата, предупреждавайки, че последващото инжектиране на филър може да бъде фатално за нея.

 

Bratz е името на серия от кукли, произведени от MGA Entertainment от средата на 2001 г. Това са кукли, подобни на Барби, изобразяващи тийнейджърки. Техните отличителни черти могат да се считат за необичайни пропорции на лицето и фигурата: куклите имат големи глави и крехки, тънки тела, големи очи с форма на бадем, подчертани от ярък грим, почти незабележими носове и много плътни устни.

  

 

Източник: glasnews


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *