0

Шеф Иван Манчев бе на гости при Йонислав Йотов – Тото в подкаста му „При Тото“. Там двамата си говориха над два часа пред публика и обсъдиха много любиптни теми.

От развитието на готвача, през пътя му до успехите, житейски случки и телевизията. Говориха и за темата „дали алкохола е порок на готвачите“ и „дълговете след пандемията“.

Прекрасното семейство на Шеф Иван Манчев, което е емоцията и вдъхновението му, за да се развива.

За пандемията и дълговоте след това:

„Пандемията беше за всички, той не беше само за мен. Аз не съм работил една година в този период. Загубих много, до ден днешен си изплащам дълговете от тази пандемия.

Затворих всичко, а имах 50 човека персонал. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си помагаме сами, а работата на държавата е да начертае рамката. Имам приятели, които ми бяха гръм и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото богатство на света – приятелите.

Д-р Михайлов е тука, наистина му благодаря, че имам такива приятели до себе си. Той е собственика на Рамус, помага ми много и до ден днешен ми помага.“

За алкохола в професионалната кухня:

„За това, че готвачите имат масово проблеми с алкохола е тотален мит. Преди време го е имало, говоря за соца, тогава просто са нямали какво да правят. Всички бяха по на 125 лева заплата. Сега няма време за това, но ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.

Аз също съм така. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, ако се уважаваш при вкусната храна винаги имаш и хубава чаша вино. Но масово проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит“.

Шеф Иван Манчев и красивата му половинка на вкусен и заслужен обяд след работната седмица.

Иван Манчев разказа много истории, които показаха какъв човек всъщност е той. Зрителите на подкаста изразяват своето мнение, че майстор готвача е прекрасен човек пълен с интересни и любопитни случки.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *