0

Не знам дали има нещо, което можем да кажем след това интервю на Александра Сърчаджиева. Аз съм близък приятел с нея и бях с Иван. Бях, когато той влезе в болница. Бях там, като д-р Цонев, каза че положението е тежко, но има шанс. Алекс е едно много силно момиче. Аз съм й казвал много преди това, че тя е много нежна, но много силна. Сигурен съм, че за нея хубавите дни предстоят. Убеден съм, че и тя и София ще имат едно прекрасно бъдеще. Това каза в предаването „На кафе“ Юлиян Константинов, който бе сред най-близките приятели на покойния Иван Ласкин, по повод трогателното интервю на Александра Сърчаджиева за голямата й болка.

В разговора се включи и Кристина Патрашкова: „Снощи видях Александра. Наистина се чудя от къде това момиче, което в момента имам чувството, че е 45 килограма, намира сили. Хората обикновено при такава трагедия се озлобяват. Нейната сила обаче е дъщеря им София. Вярвам, че ще намери сили да се измъкне. Най-трудно ще й бъде да разговаря с дъщеря си и да й дава отговори на страшните въпроси, които детето пита. На тях трудно се намират отговори, които да успокоят едно дете“, смята журналистката.


„Добре е, че Алекс направи тази изповед, защото при популярните хора такива неща много се коментират. Нейното страдание е публично. Човек трябва да намери сили, да каже нещо, за да сложи точка на това“, смята още тя.

Гала също не остана безмълвна. Тя заяви, че е отвратена от хората, които след вчерашното интервю са се възмутили от това, че Сърчаджиева занимавала всички с болката си: „Хора, грам душа ли не ви остана?“, запита сащисано блондинката. 

„Това са изроди“, заключи Патрашкова.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *