0

„Мислила съм за самоубийство след смъртта на майка ми Пепа, но това не е вариант. Знам какво е мъка, аз от четири години не плача, откакто Иван си отиде. Много искам да се разплача, но само ми се насълзяват очите. Сигурно е защитна реакция.“

Това сподели актрисата Алекс Сърчаджиева в предаването по bTV, което води – „Животът по действителен случай“.

Гост на Алекс бе колежката й . Тя си припомни как едно от най-трудните неща в живота й била смъртта на майка й, както и на баба й.

„Мама почина в ръцете ми, получи емболия, което е задушаване. Само каза в последния си миг на пресекулки: „Не се притеснявай, аз ще се оправя“, и това беше. Тогава си дадох сметка колко е важно да оценяваме всичко, което имаме и се случва в живота ни“, казва Гладнишка. Малко след родителката й си отишъл и домашният й любимец, а котката паднала от 8-ия етаж, но оцеляла.

„Всичко изведнъж ми се обърна, но до мен от години насам е един човек – Иван, който не обича да се шуми около него, както и да се показва в обществото“, сподели още Гладнишка. Според нея връзката с любовта на живота й е кармична.

„Много трансформации съм имала през годините, но той все е до мен. Дори когато написаха, че един мой приятел дизайнер е с мен, а съм зарязала Иван, дори тогава не се скарахме“, обяснява актрисата.

„Винаги много ми е било хубаво да си работя с теб. Най-много се забавлявахме, когато играхме в постановката „Секс за първи път“. И аз понеже си пиша нещата в тефтер, бях си записала точно това заглавие, а София, дъщеря ми, отвори страницата и изумена ме пита: „Мамо, какво е това – 20 март – секс за първи път“, разказва случка от работата на двете с колежката й Алекс Сърчаджиева.

Самата тя в своя спектакъл „На живо“ също разказва лични моменти от живота си.

„Това беше моята мечта – да ме видят такава, каквато съм, да ме разберат, защото всички смятат, че ме познават. Ежедневно и аз се боря за правото си на любов, преодолявам мъката от личните си загуби и водя битки, за да бъда щастлива и да отгледам дъщеря си София сама. И всичко това ми се случва под безпощадните светлини на прожекторите“, разказва Алекс в представлението си.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *