0

Крупието и бъдещ юрист Стефани Андреева от Пловдив стана поредният играч в Стани богат. Тя обаче изобщо не се церемони и призна в прав текст пред Михаил Билалов за какво е дошла в играта.

 

„Обичам животните и искам да направя приют за животни, за кученца, за котки може също“, каза в шоуто по бТВ Стефани.

„Колко пари ти трябват“, попита я Билалов.

„Минимум 50 хиляди лева“, отговори лаконично Стефани.

„Да работим тогава“, призова я водещият.

 

Първият въпрос, на който Стефани се затрудни, бе за футбол. Тяа буквално призна, че това е ужасно, тъй като не разбира нищо от таза материя и използва един от жокерите си – публиката. Тя й помогна да отговори правилно, че първият картон във футбола, вдигнат за феърплей, е с бял цвят и й помогна да заработи 1000 лева.

След това дамата повече се забавляваше, затрудни се и на други въпроси, не затвори сигурна сума и след като жокерът „Обади се на приятел“ я подведе, си тръгна само с 500 лева, но пък и доволна, че ще си купи една хубава бутилка вино.

Преди Стефани да даде грешен отговор на последния въпрос, Михаил Билалов изпъкна с поредната си остроумна фраза тази вечер. „Следват рекламите, но вие, уважаеми зрители, не сменяйте канала. Ако го направите, тук след мен ще има още по-голямо караконджуло“, изцепи се Билалов.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *