0

Тийнейджърка, забременяла на 13 години, проговори за кошмара, през който е преминала, когато е узнала новината.

Мади Ламбърт от Форт Уърт, Тексас, разказа историята си във видео в YouTube, което стана вайръл за отрицателно време, пише The Sun.

Тийнейджърката споделя, че когато са научили за бременността й, много интернет потребители са я посъветвали да направи аборт. Някои дори започнали да й изпращат адреси на клиники, където може да се извърши процедурата.

Мади обаче не се страхувала да поеме отговорност и решила да роди бебето.

Днес младата майка е на 18 години, живее в собствена къща с дъщеря си и съвсем скоро ще отиде в колеж, където ще учи история, философия, анатомия и психология.

След като споделя историята си в YouTube, Мади получава куп обидни коментари по свой адрес.

Тя обаче не им обръща внимание и дори ги намира за смешни.

„Наистина ми е смешно да виждам негативните неща, които хората трябва да кажат за мен, защото много пъти те са толкова измислени и далеч от истината“, признава американката.

Някои потребители я обвиняват, че живее на гърба на родителите си. На тази критика тя отговаря, че сама изкарва парите си и не получава материална помощ от близките си.

„Живея сама от месец-два, след като навърших 18. Изнесох се. И преди да се изнеса, изкарвах парите си сама и родителите ми не трябваше да ме издържат.

Не зная защо хората смятат, че родителите тийнейджъри са се впили като пиявици в собствените си родители. Мисля, че това е много далеч от истината“, казва тя.

Младата майка отбелязва, че много от тийнейджърите, които отглеждат деца, стават по-мотивирани и се стремят към финансово благополучие.

В мрежата се намират и такива, които смятат историята й за депресираща.

„Забременях на 13, всички казаха, че това е краят на света, но това не беше краят на света за мен и аз превърнах тази „ужасна, ужасна“ ситуация в нещо страхотно.

Сега съм в първия си дом и отглеждам дъщеря си, която скоро ще ходи на детска градина. Не знам как това е депресиращо“, казва тя.

Тийнейджърката продължава да споделя живота си онлайн и да повдига сериозни теми за обсъждане. Едно от последните й видеа бе посветено на нуждата от сексуално образование на децата.

„Хората трябва да знаят, че 13-годишните, 14-годишните, 15-годишните правят секс. Не всички, но някои от тях. Така че говорете с децата си. Говорете с по-малката си сестра, по-малкия си брат, научете ги как да се пазят“, призовава момичето.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *