0

Жестоко издевателство на психична и физическа основа – това е търпяла фолкпевицата Мария по време на съвместния си живот с Мирослав Соколов, който бе арестуван за побой над нея преди седмица.

 

Това далеч не е първото му издевателство над нея, а разкритията са на следовател от столичната полиция, който отрече и информацията, че щерката на певицата е станала свидетел на побоя над Мария.

По онова време Марая не е била в жилището, най-вероятно е спала при баба си или в дома на баща си Митко Андонов.

 

Момичето обаче, е видяло с очите си как навръх Бъдни вечер доведеният й баща зашлевява силен шамар на родителката й. Поведението на Соколов е било провокирано от нездрава ревност като се оказва, че той е поставил подслушвателни устройства в телефона, а и в колата на жена си.

 

Мария осъзнала, че е следена, когато занесла телефона си за ремонт в съответния сервиз и оттам й издали „тайната“. Устройството в автомобила пък открила случайно сама, но тогава Миро се оправдал, че не следи нея, а евентуални крадци, които да се опитат да откраднат скъпия джип.

 

Полицията вече е иззела пистолета, с който Соколов е заплашвал Мария в онази вечер. По тялото й са открити множество синини, а след боя той е опрял оръжието в главата й със закани.

 

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *