0

Устатата Цвети пак хвърли в ступор мрежата с изказванията си, но този път под прицел се оказа не кой да е, а фолкпевицата Мария, която наскоро се оплака, че е станала жертва на жесток побой от страна на доскорошния си избраник Мирослав.

 

Правим важното уточнение обаче, че излъченият наскоро епизод на кулинарното шоу, е заснет далеч преди тези неприятни събития да се случат в живота на изпълнителката. Един диалог между 18-годишната врачанка и шеф Виктор Ангелов буквално взриви обстановката, слиса и самата Мария, която чу всичко с ушите си, тъй като бе заедно със семейството си на близка маса.

 

На масата, освен Мария, бяха още дъщеря й Марая, а също и двете деца на Мирослав от първия му брак, както и самият той. Към днешна дата Мирослав е под домашен арест след повдигнатите от певицата обвинения за системен побой.

 

На въпрос на шеф Ангелов „Какво знаеш за Мария?“, Цвети отвръща, че знае само, че тя е певица, нищо друго. „А знаеш ли, че е чревоугодник?“, добавя Виктор Ангелов, а врачанката, чула недочула, отговаря с: „Да, в чалгата е и нищо друго не знам за нея. И е също чалгоугодник“, с което окончателно изби рибата в мрежата за кой ли път.

 

Накрая червенокосата тийнейджърка изръси шеговито, че се надява Мария да не ѝ каже култовата фраза: „Такива като теб по петима са ми готвили. И още го правят, добре се справям. И да ти харесва, и да не ти харесва“, а препратката е от участие на фолкпевицата във „ВИП Брадър“.

 

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *