0

Бенджамин Карпентър е един съвсем обикновен 33-годишен англичанин. Това, което го отличава от останалите мъже на неговата възраст е, че той създава едно прекрасно семейство. Макар и без жена до себе си…

Вдъхновяващата история на Бен започва преди 10 години, когато той осиновява първото си дете – своя син Джак. Джак е аутист, което означава, че Бен трябва изцяло да се адаптира към него.

Следват още осиновявания – на 6-годишната Руби, която има физически увреждания и 5-годишната Лили, която е глухоняма. Двете са полусестри, а цялото новосформирано семейство научава езика на глухонемите хора, за да могат всички да се разбират заедно.

Последният член на това чаровно семейство е 2-годишният Джоузеф, който има синдром на Даун.

На Бенджамин му отнема 3 години да убеди социалните работници, че е истински отговорен по отношение на желанието си да стане самотен баща.

Супер бащата споделя, че животът и грижите по 4-те деца невинаги е лесен, понякога е изпълнен с много трудности и изпитания, но признава, че не може да си представи своето съществуване без 4-те си деца. Дори обмисля идеята да осинови пето дете.

Хората често го питат защо го прави и как така съумява да се справи с 4-те малчугана, всеки от които със специални потребности и единственото, което Бенджамин казва е, че това е най-голямата радост в живота му. Прекланяме се пред неговите дела.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *