0

Гала най-накрая „разведе“ последователите си в новия мечтан дом, който построиха с любимия й мъж Стефан. До сега тя споделяше само откъслечни фотографии със своите последователи в Инстаграм.

 

„Най-после ми остава време да го направя“, казва Гала за първото от две видеа, които публикува в своя профил. „Отдавна обещавам на всички, които ме разпитвате за къщата.“

Просторният имот е на един етаж и с високи тавани, като отвън една част е облицована с дърво, а другата – с камък.

 

Водещата на „На кафе“ споделя, че е много доволна от крайния резултат и е благодарна за осъществената визия за къщата: „Направиха я точно каквато съм си я представяла.“

 

По-нататък Гала показва всекидневната, обединена с кухня, където преобладаващият материал е дърво – виждаме го включително при стените, мебелите, таваните и вратите. За този уютен избор водещата признава: „Много обичам дърво и исках всичко да бъде направено от дърво.“ През прозорците се забелязва и външна кухня, продължение на вътрешната.

 

В обширното пространство вниманието приковава камина, над която е поставен телевизор, и стена, покрита с множество рафтове.

 

Слизайки по стълбите към къщата, за двора си Гала казва, че „не е голям, но пък за сметка на това има още много работа и грижи“.

Там Гала е заета със засаждането на градината. Във видео, заснето от съпруга ѝ Стефан в събота сутрин, я виждаме да поставя мушката в саксии за прозорци, пише еdna.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gala_na_kafe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gala_na_kafe

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *