0

Дори в предавания като “ Ергенът „, където отбор сценаристи следи всичко да върви гладко, „по мед и масло“, понякога се случват изненади, които заплашват да провалят формата.

 

За една подобна шокираща ситуация, разиграла се в романтичното риалити, довело едно голямо своеволие на главния персонаж – самия Ерген.

Бившият главен герой от първи сезон, Виктор Стоянов, сподели за трудния си период в шоуто и решението му да избяга от него.

„Реално осъзнах, че нося огромна отговорност върху техните емоции, техните чувства със своите решения и ми стана много трудно“, сподели здравенякът пред Vbox7.

Виктор разказа за интригуваща случка, която се е разиграла по време на шоуто.

Превзет от емоции решил да обърне две уискита и цял час шляпал с джапанки из гората през нощта, за да стигне до каската и мотора си. След което изчезнал в неизвестна посока.

„Продуцентите ме чакаха после в къщата – единият разплакан, другият бесен“, сподели за скандалната ситуация бившият ерген.

Преди броени дни фитнес гуруто и гаджето му се върнаха от почивка в Бодрум, където се снима вторият сезон на шоуто

Ергенът Виктор Стоянов най-сетне се престраши да покаже по-интимен кадър с актуалната си приятелка. Той не крие, че е обвързан с чаровната блондинка Мария Тарашманова, но досега избягваше да демонстрира отношенията си с нея.

Скоро обаче на екран ще изгрее новият ерген – пианистът Евгени Генчев, и Виктор може да си позволи да се отпусне.

Преди броени дни фитнес гуруто и гаджето му се върнаха от почивка в Бодрум, където се снима вторият сезон на шоуто.

Тарашманова, която се изявява като влогър, останала много недоволна от хотелите там.25-годишната дама орева социалните мрежи колко неудобни били възглавниците и леглата, а и не само това. Тя твърди, че опитът им в Турция бил „трагичен“, а хотелите „покъртителни“, отбелязва Уикенд. Плажовете в близост пък определя като „ужасни“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *