0

Кой като Мама Здравка?!

Живот си живее родителката на Слави Трифонов, който отдавна е доказал, че е изключително щедър към близките си хора – тя и кака му Петя, които са единственото му семейство.

 

Знаем, че Слави няма жена и деца, затова пък се грижи като за роден син за своя племенник.

Най-облагодетелствана обаче е леля Здравка, която си има профил в мрежата, макар да е към 80 лазарника и отлично умее да борави със снимки и постове.

 

Плевенчанката не пропуска да покаже как я глези синът й, а тези дни качи фотоси от Анталия, където е на почивка.

Да, Мама Здравка (превърна се в нарицателно), отмаря не само в Анталия, но в супер луксозен хотел, чиято цена на нощувка започва от 600 лева.

 

Хотелът е тузарски и е посещаван от редица световни знаменитости, тъй като вътре има всичко – не ти трябва да излизаш навън, той е като един малък град.

Както виждаме, Здравка не се срамува да се показва и по бански, защото отдавна е приела възрастта си и за нея важното е не да е красива, а да е здрава.

 

На същия акъл е и щерка й Петя – каката на Слави, която той обожава. Макар да може да си позволи хиляда пластични интервенции, Петя е решила да не пипа нищо по лицето си и живее съвсем нормално.

След почивките си по света, където и да отиде, Здравка се прибира в стария си дом в Плевен и е заявила твърдо на Слави, че няма да мръдне оттам и да си остави старите приятелки.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *