0

Завод „Арсенал“ в Казанлък откри нов офис в центъра на Стара Загора.

 

В него ще се приемат и обработват документи за работа.

 

Ще се представят свободните позиции. Търсят се около две хиляди работници и специалисти за различни позиции.

Обещава се сигурна работа, защото дружеството вече има сключени договори за следващите две години. През настоящата година са вдигнати заплатите на работещите с 63%, което е три пъти над инфлацията.

От компанията разказват, че предлагат и много добри допълнителни придобивки за хората със специалности и висше образование.

От повече от десет години заводът е най-големият работодател в България. В момента предприятието дава работа на около 8000 души. През 2015 и 2016 година са стигали до 11 600. Целта в момента е да се стигне количество от 10-11 хиляди души.

 

Има огромно разнообразие от длъжности и професии в завода.

Има почти 700 различни професии, с около 48 варианта за работно време. Трудът е втора категория, което дава възможност за по-ранно пенсиониране.

Средната заплата в момента е около 2050 лева.

 

Има бонусна система за постъпилите работници, според квалификацията и позицията. По системата новият работник получава между 1000 и 2000 лева допълнително – на два пъти след третия и шестия месец.

 

Има още безплатен транспорт от доста места, а където няма се дават по 250 лева месечно за транспорт.

За една година се получават ваучери за храна на стойност 3000 лева – по 200 лева на месец и по още 200 за Коледа, Великден и празника на дружеството.
Осигурява се безплатна почивка в хотелски комплекс „Арсенал“ в Несебър, от която се възползват около 2600 души на година.

Освен това предприятието разполага с медицинско обслужване, бърза помощ, пожарна, детска градина, спортен отбор – всички са безплатни за служителите.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *