0

Никол Станкулова направо ще се счупи от слабост! Красавицата от прогнозата за времето вече е ходещ скелет. От последните снимки на моделката се забелязва кльощавото й тяло и краката й, които са като солети.

 

Никол е надминала по кльощавост дори Галена и Светлана Гущерова, които са сред най-слабите популярни жени у нас. Преди години Станкулова се бореше с булимия, която успя да превъзмогне още преди първата си бременност, но явно болестта отново се е завърнала.

 

Красавицата с букли стана майка за първи път през есента на 2018 г., когато роди Теа. Никол се върна на работа само 3 месеца по-късно и изглеждаше сякаш не е била бременна. Тогава тя разказа, че е качила едва 11 килограма по време на бременността и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Нормалното тегло на синоптичката на Нова тв беше 55 кг при ръст 174 см. Днес стрелката на кантара за Станкулова показва не повече от 45 кг. Блондинката неведнъж е признавала, че не спортува, защото трудно намира желание и мотивация за такива неща. „Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично” – заяви тя при един от малкото си разговори с фенове.

 

Хубавицата заслабна плашещо след второто раждане, когато даде живот на малката Андреа.

 

Този път Никол беше по майчинство цяла година и се завърна на екран в началото на 2023 г. След Великден Станкулова публикува свой фотос от Дубай, където е с плажна рокля и демонстрира плашещи крака. Явно отново е станала булимичка и е стопила и без това слабото си тяло.

 

„Николче, добре ли си? Прекалила си с диетите. Някой да те спре и спаси” – гласеше само един от укорителните коментари под фотоса, но Станкулова изтри всички, които я критикуваха за тялото й, пише „Уикенд”. Това само показва, че красавицата не търпи критика, а и явно е доволна от вида си. Манекенката никога не е била пълна, защото от малка се занимава с моделство, а амбициозната й майка винаги я е следяла какво хапва, за да не пълнее. Именно контролът на родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите моделки докарали остра форма на булимия на синеоката красавица.

 

Булимията протича изключително неприятно – с постоянно повръщане на поетата храна. Смята се, че това е психическо заболяване, а болните категорично отричат, че предизвикват повръщане на току-що изядената от тях гозба. Явно Никол е успяла да се стопи до 45 кг с повръщане на погълнатата храна.

 

 

Източник: lupa


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *