0

Слав Хрелев е лечител и феномен, който от години се е посветил на мисията да помага на много страдащи хора в България. Той непрекъснато обикаля страната, за да изпълнява призванието си на народен лечител.

Бургазлията обаче използва голяма част от времето си, за да се моли на висши сили за по-добро бъдеще за България.

Той често посещава различни уникални оброчища и символи като кръстове или съзвездия, за които е убеден, че имат силата да коригират енергийния баланс както у нас, така и в световен мащаб.

Пред „Ретро“ Слав Хрелев направи много интересно и оптимистично разкритие за близкото бъдеще на страната ни.

Той заяви, че към нас се задава голяма благодат, но за да се отрази на живота ни, трябва да изпълним едно важно условие.

Хрелев обяснява, че българинът е обезверен, затворил се е в себе си и собствения си свят и не вярва на нищо извън него.

Феноменът обяви, че мисията, която имаме като народ до края на тази година, е именно в тази посока – трябва да се отворим към ближния и да отдаваме и приемаме обич, помощ и топлина.

Само по този начин ще помогнем на себе си и околните и ще съумеем да усетим положителната промяна.

Много голяма роля в борбата ни да изплуваме от кризата ще изиграят българските традиции и духът на предците ни, в който трябва да вярваме, за да ни вдъхновява и помага.

Слав Хрелев допълва, че неувереността и страхът, в които живеем напоследък се отразяват пряко на психиката на българина и заболяванията на тази основа са зачестили.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *