0

Двамата под венчилото, “когато му дойде времето”

Обичаме се с Мирослав повече от всякога

“Сватба ще има, когато му дойде времето.”

Това заяви ексговорителката на бившия премиер Кирил Петков – Лена Бориславова, на въпрос дали ще се вземат и официално с годеника й Мирослав Иванов и кога ще се случи това.

 

“Това са лични неща и няма да ги коментирам”, лаконична бе красивата Бориславова.

В момента тя е бременна в петия месец и се очаква сватбата да е догодина, когато, живот и здраве, детенцето им ще се е родило и поотраснало малко.

 

Юристката скоро ще стане мама

Юристката скоро ще стане мама

Появата на бебето се очаква в края на септември. Най-вероятно майката ще роди в столицата, а не в Париж, както се мълви в политическите среди, тъй като сестра й Маргарита работи в болница във френската столица като анестезиолог. Лена и Мирослав обаче държат бащата да присъства на раждането. 33-годишната юристка вече има български гинеколог и разчита на неговите лекарски грижи. Той следи бременността й и вероятно ще изроди бебето.

 

Обичат планината и екскурзиите

Обичат планината и екскурзиите

Малкото човече “се случило” по време на ваканция на Лена и Миро точно в Париж около Коледа.

При завръщането им в страната първа, че ще става леля, е научила именно Маргарита, сестрата на Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, само с родителите си и с тези на Мирослав. Засега не се знае какъв ще е полът на бебето, но годениците вече са избрали няколко имена за него. Ако се вярва на слуховете, детенцето на двамата ще е момиче.

 

Лена и Миро се обичат

Лена и Миро се обичат

След появата му най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал “Лагера”. Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г., а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си. Приятели на Лена са наясно, че тя вече е планирала и всички покупки за стаята на малкото човече, тъй като е преполовила бременността.

 

Миро и Лена са гаджета почти 10 години, а официално годеници станаха преди месеци, когато се появи и малък диамант на ръката на юристката.

Родителите на Лена живеят в София, майка й е психолог, а баща й – бизнесмен. Свекърът и свекървата й са от Ямбол и също с нетърпение очакват появата на внучето си.

 

Източник: Днес.БГ


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *