0

Тежки са били дните на Ваня Джаферович като водещ на “Сървайвър”. Оказва се, че бившият футболист приема тежко критиките към него.

Това призна самият той с пост в социалната мрежа. Направи го ден след големия финал на шоуто.

 

“Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха готови да предизвикат себе си и да водят битки. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, създадено някога.

 

Никога не бях очаквал, че ще получа изобщо такава възможност в живота си. Очакванията и напрежението бяха големи. Водих много вътрешни битки, имах безброй безсънни нощи, минах през сълзи и разочарования, но в нито един момент не ми минаваше през ума да се откажа и да се предам. Имаше много критики и кометари, че не ставам и, че съм провал.

Като публична личност, трябва да си готов за тези неща, но ще излъжа, ако кажа, че ми е било безразлично.

 

С помощта на семейството ми, приятелите ми, участниците, целия екип и хората, които работиха с мен, успях да премина през това предизвикателство. Искам да им благодаря от сърце (те си знаят, кои са).

 

Както казах на края на последния племенен съвет: докато не се впуснете в неизвестното, няма как да разберете колко далече можете да стигнете. А дадох наистина всичко от себе си. Цялото си сърце и душа. “Сървайвър” отключва сила, която не подозираме, че притежаваме и “Сървайвър” променя животи. Завинаги!, пише Джаферович.

 

 

Източник: Днес.БГ


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *