Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

Клипчето разкрива истината за нас като народ и носи СВЕТЛО послание и ПЪТ – за да пребъдем! Задължително го изгледайте и споделете!

Винаги се възхищаваме когато млади българи създават материали, описват действителността в която живеем по свой искрен начин, отдадени изцяло на своята истинска любов към Родината.

Струва си да се вслушаме в техните думи и погледнем през очите им, защото само те казват безкористната истина, а посланията им идват за да ни събудят и разтърсят за да се осъзнаем и излезем от мрака и калта.

По случай прекрасният български празник 24 Май, Симона Трайкова – една ученичка от 10 клас от Немската гимназия в Бургас трогна всичките си съученици и цяла България с посланието си, което изпрати и на екипа на Опознай България и фейсбук страницата ни. Симона е още член на управителния съвет на Съюз на учениците в България и се занимава с ученическо самоуправление.

Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!                                      Ето думите на красивата и умна ученичка за създаването на патриотичното клипче:

„Реших да направя това клипче, защото си струва да се бориш за народността, защото вярвам в България и в младежта .. и защото мисля, че колкото повече се говори на българите, толкова по-възможно ще бъде да се преборим с посредствеността! Бих била много благодарна, ако го споделите, за да може посланието ми да достигне до повече хора, тъй като е правено с много любов към родината! Честит празник!
Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!
Идеята на клипчето е повече българи да си припомнят величието на родината си и реших да използвам 24 май като един страхотен повод още веднъж да се кажат някои от истините за управлението и държавата ни . По този начин, сблъсквайки се с тежката действителност и моралната криза, която цари в България,малко или много хората ще се замислят. Целта ми беше да направя клипче, което да успее да въздейства на хората, защото на БЪЛГАРИТЕ трябва да им се говори! …преди да е станало твърде късно…“
Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!

Ето какво мисли още изключително мъдрото и зряло за годините си момиче:

„…Занимавам с ученическо самоуправление точно защото мисля, че това е начинът да се създадат едни компетентни бъдещи граждани и наистина препоръчвам на всички ученици да се позаинтересуват от училищния им живот и да не се учат да бъдат „безгласни букви“ в обществото още от млади, защото все пак ние сме бъдещето! И бих била много щастлива, ако повече ученици се заинтересуват от ученическото самоуправление, защото както казах това е първата стъпка към гражданското образование. Отделно се занимавам със танци, спортувам и работя и естествено уча (много). Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!  
 И това, което бих посъветвала младите хора е…да използват времето си пълноценно и да се развиват, защото колкото по-интелигентен става един човек, толкова по-голяма част от възможностите на света се разкриват пред него! …И най-вече…Обичайте родината си, защото каквото и да става..няма да намерите по-красиво и топло място от това!“

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.