0

Двукратният победител от „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана се е разделил с любимата си Кристиана Канева.

 

Двамата се ожениха тайно в края на миналата година, а през август 2023г. станаха родители на малката Данаила. Джино и Кристиана са изтрили всички общи снимки, премахнали са брачните си халки и не се следват в социалните мрежи от десетина дни. Бианкалана публикува и няколко видеоклипа, свързани с раздяла, а после написа:

„Ако те отрежа завинаги от живота си, знай, че самата ти си ми подала ножици в ръцете“.

 

Явно мургавелкото е зарязал красавицата, но твърди, че причината е в нея. Красивата лекарка също е изтрила общите им снимки, на които позира с таткото на малкото си момиченце Занаила. Той копнееше да има щастливо семейство, но желаенията му бяха разбити на пух и прах.

 

Това не е първа раздяла за двойката. По време на 5-годишната си връзка те се събираха и разделяха няколко пъти, като всеки път триеха общите си фотоси и спираха да се следват в социалните мрежи. Последователите на двойката се надяват брачната им криза да премине бързо, но част от тях не са големи оптимисти по отношение на светлото бъдеще на двойката.

 

„Тя е лекарка, умна, красива. Джино е добро момче, но е по-простовато. Не знам какво ги държи заедно. Може би Криси се подлъга по Бианкалана, защото беше много млада, но вече гони 30 години и започва да вижда различията им“, коментира пред „Уикенд“ техен познат.

 

Риалити звездата Джино се запозна с Кристиана в болницата, в която тя работи преди около 5 години. Миналата година през август Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго. В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце, и спретнаха парти за разкриване на пола на бебето с розов дим. Джино е бивш годеник на фолк певицата Джена, двамата дори бяха сгодени, но богаташът я хвана в изневяра и й би шута.

 

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *