0

Наскоро получих този текст, който се въртеше в социалните мрежи и почувствах, че трябва да го споделя.

Всеки, който е бил вкъщи с децата си, знае, че може да бъде сложно. Има моменти, когато би било хубаво да имате осем ръце като октопод.

Тази история е за мъж, който се прибира от работа. Не съм сигурен дали се е случило в действителност, но гарантирам, че тези, които са поискали отпуск по бащинство, ще разберат ситуацията.

 

 

Един следобед мъж се прибира от работа и вижда, че цялата къща е в безпорядък, трите му деца са навън, все още по пижами, играят в блатото. На пода имаше празни съдове и кутии за храна, вратата на колата на жена му беше отворена, вратата на къщата беше отворена, а кучето не се появи. https://vazhno.bg/

 

 

Когато наближи входа, тя можеше да види още повече бъркотия: една лампа беше съборена, а персийският килим беше залепен за стената с някаква лепкава каша. Телевизорът беше включен силно във всекидневната и навсякъде имаше играчки и дрехи.

В кухнята мивката беше пълна с мръсни съдове. Закуската все още беше на масата и вратата на хладилника беше все още отворена. Храната на кучето покри пода и тя откри любимата си чаша, разбита на парчета на пода. Имаше и пясъчни отпечатъци чак до задната врата.

 

 

Той вървеше бързо нагоре по стълбите, където трябваше да избягва още играчки и дрехи, търсеше жена си.

Чувстваше се притеснен, може би жена му е болна или й се е случило нещо сериозно.

Горе видял струя вода да излиза от банята. Той пъхна глава и видя мокри кърпи, пяна и още играчки, разпръснати по пода. Също така километри тоалетна хартия на купчина, а стените и огледалата бяха намазани с паста за зъби.

 

 

Той изтича до спалнята и там намери жена си, все още по пижама и четеше книга.

Тя вдигна поглед и се усмихна на съпруга си, попита как е минал денят му. Той само погледна изненадано жена си. „Какво е станало тук?“

 

 

Тя се усмихна на съпруга си и отговори: „Знаеш ли, всеки ден, когато се прибираш от работа, ме питаш: „И какво правиш цял ден?“ — Да — отвърна той изненадан.

 

 

„Е, днес не съм правила това, което винаги правя“, щастливо отговори тя.

Разпознавате ли ситуацията? В такъв случай споделете тази история с приятелите си във Facebook.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *