0

Кадри Нова ТВ и снимки ФБ: България е време да разбере истината за Слави Трифонов, не мога да мълча, обяви Цветелина Грахич

Много хора дори не си спомнят вече, че Цветелина Грахич бе част от „Шоуто на Слави“ по БТВ няколко години.

Не една или две вокалистки си тръгнаха оттам с различни истории, но своята певицата разказа пред Мариан Станков – Мондьо.

Никой не подозираше, освен може би близкото й обкръжение, че тя е била позорно изритана, без никакви обяснения.

Дори й е било забранено да изпълнява техни песни където и да е.

Грахич разказа, че има подозрения защо това е станало така. Тя мисли, че всичко е заради нейния дългогодишен приятел, който е от ромски произход.

Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без конкретна причина.

Голямото овикване започна след един концерт, на който обърках две фрази от „Притури се планината”. Но на сцената аз веднага се усетих и поправих грешката си, така че никой не я забеляза, разказа Грахич за още едно съмнение за това решение.

 

Голяма омраза към това момиче прозира от всичко това, но тя е убедена, че то не идва от Слави, с когото не се е осмелила дори да говори. Заради всичко това изпада в дълбока депресия, която продължава близо четири години и повлиява на здравословното й състояние.

Все още след толкова време й е трудно да разказва за този период от живота си, без да я връхлетят болезнени спомени.

Усещах напрежение през последните си няколко години в „Ку-Ку бенд”.

Не знам защо виждаха в мен, че искам да вървя солово. Моят приятел е ром и смятам, че и това допринесе за всичко случило се, откровена бе певицата. И допълни, че има съмнения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, но отказа да спомене конкретно име.

След този тежък за нея период се натъква на същата картинка, но вече в лицето на продуцента Николай Пашев, който продуцираше и Денис Теофиков.

 

Той се държеше строго с всичките си изпълнители с изключение на мен. Мисля, че той е просто един мечтател с извънземни мечти, които няма как да се реализират в нашата държава. Именно големите му мечти го докараха до това положение – че едно дете си отиде от този свят, каза Грахич, като го обвини, че е допринесъл за решението на мамчето.

Приключи интервюто с пожелание към Слави:

Бъди жив и здрав и ти пожелавам всичко най-хубаво в живота.

Разказът на Грахич потвърждава и други слухове, че шоуто е било една мелачка за работещите в него и не всеки би издържал на това всекидневно натоварване и напрежение.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *