0

Перничанка, потресена от случилото се в Стара Загора с 18-годишното момиче, което бе нарязано с макетно ножче от бившия си приятел, написа стихотворение, озаглавено „Нищожество“. Камелия Евродимова ни изпрати стиха до ZaPеrnik.com, съдържащ цялата ярост и възмущение от садиста Георги:

Нищожество

 

Какво безчинство! И какъв окървавен позор!
Каква омраза, злоба, бездна от жестокост!
Защо посегна, Мършо! Ти си за затвор!
Не си човек! Нищожество си с нула стойност!

Коя ли майка те роди сакат?
С какво ли мляко те е кърмила, горката…
Защо изобщо пръкна се на този свят?
Сега в зандана ти е мястото! В тъмата!

 

И не сърце, а буца татуирана тежи…
в гърдите мутренски надути с анаболи!
С какво нашмърка се, Амебо! Не лъжи!
Пропит и вкиснал се от тежки алкохоли!

Какво ще чувства твойта лична дъщеря?
Ще има ли достойнството да преживее…
Но има Господ! Ще платиш със лихвите греха!
Безпътнико! Едно момиче в кървища немее…

30.07.2023, Камелия Евродимова

 

 

Млад мъж на име Георги прояви изключителен садизъм към бившата си приятелка – 18 -годишно момиче. Почукал на вратата й, влязъл и кошмарът започнал.

Георги изтезавал момичето като го е рязал с макетно ножче по цялото тяло – краката, ръцете, гърдите, гърба….общо 400 шефа са направили лекарите по тялото на момичето. Освен това извергът е обръснал косата на бившата си приятелка и е счупил носа й. Момичето е в шок. Отговаря само с „да“ и „не“. Травма за цял живот.

 

Още по-скандалното е, че след инцидента, който се случва в края на месец юни тази година, съдийка Татяна пуска Георги на свобода без никаква мярка, а престъплението е окачествено като „ЛЕКА телесна повреда“.

Междувременно стана ясно, че коляча имал „ценности“ – по татуировките му си личи, че е „националист“. На едната му ръка е татуиран девиза „Свобода или смърт“. Оказва се също, че въпросната съдийка пък е „фенка“ на Путин. В последно време, заради лумпени като тези двамата думата „патриот“ и „патриотизъм“ придоби отрицателен смисъл.

 

След като масово се разшумя по случая, Прокуратурата изведнъж започна ускорено разследване по зверството, а Георги е задържан отново.

Протест

 

Хиляди българи в момента се организират на протест в подкрепа на момичето и за справедливо наказание на садиста. Протестът ще се проведе утре – 31 юли от 18:00ч. в различни градове пред сградите на Седебните палати. В групата за Стара Загора досега са заявили участие 4,5 хиляди души.

Дали и в Перник ще има протест, все още не се знае.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *