0

Случаят с обезобразеното момиче от Стара Загора предизвика мълниеносни реакции, а коментарите продължават да валят като из ведро. Актьорът Филип Буков също изрази своята позиция по въпроса, но го направи по много по-различен начин от досегашните, защото сподели много лична ситуация, която със сигурност е преобърнала живота на някого.

Оказва се, че преди години Буков е имал доста по-дълга коса от сегашната и това, което му се е случило, определено е белязало душата му дотолкова, че да не може да забрави за този случай до края на живота си.

„Поради множество запитвания относно моята позиция за случилото се с момичето от Стара Загора, ще ви разкажа една кратка история подплатена със снимки.

Предпочитам така, вместо да се възмущавам и да плюя по държавата и институциите.

През 2015-а година с приятели се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След около година и половина аз спечелих баса и малко по-късно реших да отида да си отрежа косата. Тя не беше много дълга, но вече не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и като цяло много ми пречеше.

Отидох при тогавашната ми фризьорка @ivayla_stancheva твърдо решен да си отрежа косата, но тя ми каза: „Ама ти, защо не почакаш още година, година и половина, да станат поне 30 см. кичури и да я дариш за перука. Твоята коса е гъста, къдрава и никога не е третирана, така че е чудесна за тази цел. „И така още година и половина, а вероятно и малко повече ходех като Маугли.

В крайна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че е свършила добра работа на някого в нужда.

Това можех и направих към онзи момент за някоя дама и отношението ми към нежния пол винаги ще бъде такова.

P.S. Тогава не бях никой, просто студент втори курс в НАТФИЗ, едно обикновено момче от столичния квартал Гео Милев.

Това нито е било първата кауза която съм взел присърце, нито е последната. През годините винаги, когато мога съм взимал участие в благотворителни инициативи. Просто не им давам гласност, освен ако изрично не са ме помолили, защото „Дела трябват, а не думи“.

Не ми се искаше да разказвам тази история, защото някои ще ме упрекнат, че си правя реклама, но поради интереса на много от вас, реших да отговоря“, така завършва поста си Буков, а коментарите под него, очаквано, са много.miastoto.bg7.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *