0

Писателят-психиатър Калин Терзийски се ожалва в нета, че продава картините си на безценица, дори ги подарява.

Освен че издава книги, той и рисува, а сега се отказва от всичко и търси хора, които да му дадат някой лев за произведенията му.

Мнозина предположиха, че писателят е изпаднал в онези особени състояния, наречени духовни депресии.

Други заподозряха, че пак е станал „приятел“ с чашката, въпреки че бе обявил, че не пие от известно време. Не е ясно какво се случва с писателя и толкова ли е закъсал, че разпродава творчеството си на смешни цени. Или няма купувачи, които да се интересуват от сътвореното от него, пише „Флагман“.

„На мен вече нищо не ми трябва, нямам нужда от нищо. Изгубен съм, отчаян съм. С парите, ако някой реши да купи някоя моя картина, ще си купя хляб, за това ще ми стигнат“, стресна с думите си мрежата Калин Терзийски.

Терзийски не обясни нищо повече, нито поясни на какво се дължи душевното му състояние. Мнозина заподозряха, че може да е изпаднал и в така наречената „творческа дупка“, за да фокусира вниманието върху себе си и за да си четка егото.

Той стигна дотам, че дори погреба дългогодишната си приятелка, колежката си Ивана Генова, която бе до него, спасяваше го много пъти и изтърпя всичките му гаври. Тя обаче логично отказа да дава обяснения.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *