Какво разкри феноменът ясновидец Божидар Караджов за 2024г

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

Божидар Караджов, често наричан „човекът-чудо“, получи признание като единствения българин, включен в престижния списък на най-известните пророци в света. Забележителните му способности са му спечелили репутацията на човек, който точно предсказва значими събития и бедствия, разиграли се по целия свят, споделят от zajenata.bg.

Едно от забележителните предсказания на Караджов е ранното му прозрение за опустошителния пожар, възникнал на влаковата линия София-Кардам. Като първият човек, предвидил тази трагедия, той демонстрира изключителния характер на своите ясновидски способности.

В телевизионно интервю през 2015 г. Караджов по удивителен начин предвиди трагедията на самолетната катастрофа във френските Алпи. Точното му предсказание демонстрира дълбочината и прецизността на пророческите му видения.

Струва си да се спомене, че още през 2008 г. той дори подробно описва земетресението, което разтърсва Турция и Сирия на 6 февруари същата година. Катастрофалните земетресения с магнитуд 7,8 и 7,6 по скалата на Рихтер отнеха живота на над 35 000 души, а повече от 80 000 получиха наранявания. Въздействието на тези сеизмични събития беше усетено в 10 провинции в Турция и причини значителни жертви и в Сирия.

Пророчествата на Караджов постоянно се оказват изключително точни, като предсказанията му се сбъдват почти точно според предвиденото. Въпреки че понякога пропуска точната година, описанията на събитията остават поразително точни. По-специално той предупреждава, че 2022 г. ще бъде съдбоносна за южната ни съседка.

Според последните предсказания на Караджов през следващата година ще се наблюдава по-голяма честота на пожарите в сравнение с предходната година. Изненадващо е, че тези пожари се очаква да започнат сравнително рано, през април и май, което се отклонява от типичните модели.

Едновременно с това годината ще донесе и обилни валежи, чието въздействие ще стане по-видимо през юли. За щастие, Караджов предвижда по-малко жертви през тази година, като гарантира, че опустошителните събития, преживени в Карлово, няма да се повторят. Въпреки това Югоизточна България може да бъде изправена пред значителни предизвикателства поради тежки наводнения.

Поглеждайки по-напред, прогнозата на Караджов за 2024 г. е зловеща. Той предвижда година на бедствия и катаклизми, които ще засегнат най-вече Съединените щати. Предвижда се да се случат безпрецедентни урагани и цунами, но за щастие не се очаква България да бъде пряко засегната.

Караджов подчертава, че докато земетресенията ще продължат да засягат Турция, Гърция също ще изпита трусове. Въпреки това, поради ниското строителство в Гърция, щетите, причинени от тези трусове, се очаква да бъдат минимални.

Въпреки че земетресенията ще бъдат усетени в България, няма непосредствена опасност за населението. Въпреки това Караджов предупреждава, че огнищата, на които ще бъде свидетел Гърция, могат да се превърнат в безпрецедентна катастрофа, различна от всичко, което планетата е преживявала досега. Макар че Съединените щати може да се възстановят през тази година, очаква се следващата година да донесе значителни страдания.

Пророческите видения на Божидар Караджов завладяват мнозина, оставяйки ги в страхопочитание пред необикновените му способности. Точните му прогнози и описания на бъдещи събития затвърждават статута му на изключителен ясновидец. С течение на годините светът с нетърпение очаква резултата от неговите предсказания, наблюдавайки как събитията се съгласуват с удивителната му прозорливост.

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.