Това не е храна, а гавра! Заведение за бързо хранене се подигра с клиентите си / СНИМКИ

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Клиент разказа за разочарованието, което е изпитал при доставката на храна, поръчана онлайн от известно заведение за бързо хранене. Останал не само адски разочарован, а и гладен. Съдейки по снимките, които ни е изпратил, човекът има пълното право да е недоволен. Надяваме се с публикуването на подобни сигнали да накара собствениците на подобни заведения да се замислят и да предприемат мерки за повишаване на качеството на предлаганата храна. Ето какво разказва читателят ни:

 

“Здравейте, искам да ви споделя за случка, която се разигра вчера, за да знаят пловдивчани какво да очакват, когато си поръчват храна онлайн от заведение за бързо хранене “Aladin foods”.

На 13.08.2023г. в 21:35 часа направихме поръчка на храна от заведение за бърза храна “Aladin foods”. Срокът за доставка, който получихме беше 50 минути.

 

След час и половина чакане, в 23:08 часа се свързахме с оператор на веригата, от когото разбрахме, че има проблем с поръчките и нашата е една от няколкото поръчки, които са били изгубени заради проблем. Увериха ни, че веднага ще се свържат с обекта, за да ни изготвят поръчката в най-кратък срок при нас. В случая ние проявихме разбиране и се съгласихме.

 

След още 37 минути в 23:45, направихме ново обаждане до оператор, за да разберем какво се случва с поръчката, понеже нямаше как да я проследим. Операторът ни каза, че поръчката пътува и ще се свържат с доставчика, за да го попитат след колко време ще е при нас. В 23:53 получихме обаждане, в което оператора ни каза, че до 15 минути поръчката ще е при нас, като така и стана. В 00:06 получихме позвъняване от доставчика и си получихме храната- 2 часа и 31 минути след първоначалното пускане на поръчката.

 

До тук, можем да си затворим очите, не е приятно да стоиш повече от 2 часа гладен, но все пак на всеки се случват подобни грешки. Нооо…

След разопаковане на поръчката останахме силно възмутени, храната която получихме беше меко казано с “подигравателен” вид. Пилешките дюнери които получихме, съдържаха единствено питка, картофи, месо и малко сос. Ролерът, който получихме също не отговаряше на описанието на съдържание, като той се състоеше от: питка, месо, краставици и малко количество странен сос.

 

Очевидно заведението което е приготвило храната ни, не е разполагало с нужните съставки, но в такъв случай бихме очаквали да получим обаждане и предложение за замяна с друг продукт или връщане на парите, но такова не получихме.

Не мисля че е нормално подобно отношение! За закъснението на поръчката проявихме разбиране, но за доставка на подобна храна няма как да проявим такова.

 

Тъй като храната не беше годна за консумация, ни се наложи след полунощ да търсим работещо заведение, за да не останем гладни, което ни струваше още пари и време..

Към сигнала си прилагам снимков материал на храната, описанието й в сайта, от който поръчахме, разговорите, които проведохме, както и касовата бележка.


  

Източник: plovdiv24

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.