0

„Детето ми е оперирано в болница в Турция. Диагнозата й е хидроцефалия и арахноидит.

 

Закарахме я в състояние на квадрипареза. След операцията започна да усеща крайниците си и да ги движи. Но сме наполовината път.“, изплаква орисията си майката на Биляна.

В Турция Били заминава с линейка в състояние на квадрипареза. Започната е рехабилитация , която струва 660 eвро на седмица, без престоя и транспорта. Ще продължи 3-4 месеца.. Следват контроли за преценяването на състоянието й, за да се реши поставянето на стенд.

„Били беше оперирана, без вашата помощ това нямаше да може да се случи. Чака ни още много борба до крайния успех,а Турските лекари обещават Били отново да стане пълноценен човек . За пръв път от месеци насам видях Били да се усмихва….Роди се НАДЕЖДАТА!”, обнадеждена е майката.

Моли се на всеки, който е съпричастен с да помогне на Били да бъде отново слънчево момиче, каквото е било преди да се разболее..

„Всяка помощ, колкото и малка е добре дошла, капка по капка вир става ..Отново падам на колене пред всички вас и като майка на Били, горещо моля, ако можете и желаете …помогнете.

 

Вярвам и зная, че Доброто се връща един ден под всякаква форма.

Животът е непредвидим, никой незнае какво го чака утре, да бъдем добри хора, защото сме взаимосвързани, един организъм сме…Благодарим от все сърце!!!”“, не успява да скрие сълзите си изтерзаната майка.

Даренията в подкрепа на Биляна са на нейно име.

Титуляр: Биляна Ерославова Христова /Bilyana Eroslavova Hristova/ .
БАНКА ДСК сметка в евро- IBAN BG88STSA93000027624688 BIC STSABGSF и в лева – IBAN BG40STSA93000027624679 BIC STSABGSF БАНКА ДСК.
И пейпъл https://www.paypal.me/Eroslavova
Revolut :@bilyancl6v Bilyana Hristova.
Дарения можете да правите и през касите на “ Изи Пей“. За целта е нужно да представите банковата сметка,имената на получателя и основание за плащането „дарение за лечение“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *