0

Фолк-фурията Роксана, която в момента се изявява успешно в Hell’s kitchen, най-сетне реши да повдигне завесата около личния си живот и показа кой е мъжът, спечелил сърцето й.

Преди няколко месеца певицата взриви всички с новината, че се развежда за втори път че в живота й вече има нов мъж. Оказа се, че новият й не е никак случаен, а главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка „Ангелите на Ада“ (Hells Angels).

Гласовитата певица е видимо щастлива, а новият й любим дава мило и драго да я радва и усмивката й да не слиза от нейното лице.

Напоследък по петите на певицата крачат няколко гарда, които я пазят. А наш репортер най-накрая се добра до снимка на тайното гадже на звездата от Кнежа.

Отношенията на Рокси и новият й приятел явно са много сериозни, тъй като той реши да я придружи на скорошно светско събитие. Там бяха изловени от папарак, който запечата и първата им публична снимка.

Роксана нов приятел

Противно на очакванията, мъжът до Роксана е млад и доста симпатичен. На въпросното събитие нейни колежки за първи път видели с кой си ляга Роксана и веднага й завидели. „Падна си на дупето – хубав и богат мъж, всички мечтаем за това“, съскали отстрани те.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *